Růžová crossbody kabelka David Jones CM3792 růžová, syntetická kůže

Značka: prodejce neuvedl

Růžová crossbody kabelka David Jones CM3792 růžová, syntetická kůže

Popis produktu

Úžasná růžová crossbody kabelka z měkké syntetické kůže francouzské značky David Jones. Kabelka je v provedení růžové barvy, pouze střední část kabelky, která je viditelná z boků či zespodu, je v odstínu béžové barvy.
 
Kabelka je uzavřena přehoditelnou klopou, na které je stříbrné logo David Jones Paris. Pod klopou je kabelka skvěle řešena, je rozdělena na neuvěřitelných 5 částí. 2 z částí jsou uzavřeny na zip, a to hned krajní část a pak největší prostřední část. V této prostřední části je navíc v podšívce zipová kapsička a otevřená kapsička. Zbylé 3 části jsou otevřené.

Součástí kabelky jsou dva popruhy v barvě béžové, jeden dlouhý popruh, který je nastavitelný až na délku 125 cm pro nošení kabelky jako crossbody, druhý je ve formě poutka, který umožňuje nosit kabelku okolo zápěstí.
 
Stříbrné aplikace.
 
Barva: růžová
Výška ucha: až 125 cm
Záruka: 24 měsíců
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce David Jones
UCPS kód 420630
Pozice v kategorii 394. (v Kabelky)
Pozice v kategorii 13779. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.