Sada pro podsvícení elektrického skútru tvarovací 2 proužky v jednom balení

Značka: prodejce neuvedl

Sada pro podsvícení elektrického skútru tvarovací 2 proužky v jednom balení

Popis produktu

Popis

Výkonné podsvícení které upoutá pozornost ostatních jezdců a kolemjdoucích. Řádné nasvícení obstarají výkonné LED, které snadno namontujete bez nutnosti zasahovat do elektroinstalace.

Použité LED jsou nejen výkonné ale mají široký úhel vyzařování, to zajistí kvalitní nasvícení motoru a dalších částí motorky. Vlastnostmi předčí běžně používané LED pásky. Pro větší svit lze koupit i výkonnější sadu.

Podsvícení má zabudovány veškeré ochrany potřebné pro dlouhodobý a bezpečný chod (ochrana proti přepětí, přepólování a zkratu). Sada obsahuje vše potřebné, má vlastní vypínač i pojistku.

Bohužel z povahy tohoto zařízení vyplývá, že zařízení není schváleno pro provoz na pozemních komunikacích, používáte jej na vlastní odpovědnost.

Vlastnosti
Balení produktu: 2*LED pásky 1*oboustranné lepidlo
Funkce: Může být použit k ozdobení kapotáže motocyklu, aby váš motocykl zazářil na mnoha místech.Když motorku nastartujete, světlo změní barvu.
Když zapnete blinkr, světlo změní barvu.
Barva světla: červená- žlutá
Velikost: 4 mm / 1,5 cm / 60 cm
Materiál: silikon + LED deskaVstupní napětí: 9-16V
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce prodejce neuvedl
UCPS kód 5560610
Pozice v kategorii 43. (v Tuning)
Pozice v kategorii 414. (v Auto-moto)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.