Šedá crossbody kabelka (psaníčko) David Jones 5504A šedá, syntetická kůže

Značka: prodejce neuvedl

Šedá crossbody kabelka (psaníčko) David Jones 5504A šedá, syntetická kůže

Popis produktu

Úžasná šedá crossbody kabelka, kterou lze případně nosit jako psaníčko. Na přední straně je výrazná zlatá aplikace s vyraženým logem David Jones. Crossbody se celkové uzavírá přehoditelnou klopou na magnetický patent. Pod klopou je kabelka v podstatě rozdělená na tři samostatné části.
 
Hlavní, prostřední, část, se uzavírá zipem, pod kterým je prostor rozdělen zipovou kapsou na dvě poloviny. V přední polovině je na boku zastrkávací přihrádka, zbytek této části tvoří otevřený prostor, v zadní polovině je na boku vytvořena další zastrkávací přihrádka, na které jsou navíc vytvořeny 4 sloty na platební karty, zbytek této části je volný prostor.
 
Před prostřední zazipovanou částí je otevřená kapsa, na jejích boku je vytvořena zastrkávací přihrádka, na jejíchž boku jsou opět vytvořeny 4 sloty na platební či jiné karty.
 
Zadní část kabelky tvoří opět otevřená kapsa, která má po obou strannách zastrkávací přihrádky, navíc u zadní zastrkávací kapsičky jsou na boku opět vytvořeny 4 sloty na platební karty.
 
Aplikace jsou zlaté. Dlouhý popruh je nastavitelný až na délku 125 cm, kabelku je možno nosit pohodlně jako crossbody.
 
Barva: šedá
Výška ucha: až 125 cm
Záruka: 24 měsíců
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce David Jones
UCPS kód 419266
Pozice v kategorii 339. (v Kabelky)
Pozice v kategorii 19453. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.