Skolecitový náhrdelník

Značka: Stříbro 925

Skolecitový náhrdelník

Popis produktu

Jedinečný přírodní skolecit ve stříbrném náhrdelníku. Originální autorský šperk s jedinečným ručním brusem. Druhý takový už nenajdete.

Měj svůj originál.

Velikost kamene 2x1,4cm

Velikost kroužku 1,2cm

Délka zapínání 3,2cm

Délka řetízku 50cm

Skolecit je bílý minerál tvořený podlouhlými krystaly. Nachází se především v Indii. Říká se mu kámen světlonošů, má vysoké vibrace, pomáhá rozvíjet intuici a celkově se otevřít duchovnu. Je kamenem komunikace se svými duchovnímu průvodci, ale i se svým vlastním Já, kdy napomáhá slyšet hlas podvědomí a uvědomit si tak svou vlastní moudrost. Navozuje pocit hlubokého míru a také pomáhá usnout a ve spánku se regenerovat. Je skvělým pomocníkem při napojování na Akášu a moudrost starých civilizací a také při astrálním cestování. Při použití v meditaci pomáhá dojít k naprostému vnitřnímu klidu a míru a nošený na těle pomáhá přitahovat do života co, co si přejete :) Dokáže prolamovat stagnující energii a uvolnit její tok a tím harmonizovat celý čakrový systém. Je přiřazen čakře srdce a třetího oka a znamení Kozoroha. Je kamenem bezpodmínečné lásky a říká se, že když si milenci mezi sebou vymění kousky skolecitu, propojí se jejich srdce. Čistíme jej pod tekoucí vodou a nabíjíme za úplňku. 

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 2,0 cm
Šířka zabaleného produktu 8,0 cm
Délka zabaleného produktu 8,0 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,30 kg
Výrobce Claire Arnold jewelry
UCPS kód 5560676
UPC kód (EAN) 20230009
Pozice v kategorii 675. (v Šperky)
Pozice v kategorii 5109. (v Ruční a umělecká tvorba)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.