SUBLUE Skútr podvodní , Sublue

Značka: prodejce neuvedl

SUBLUE Skútr podvodní , Sublue

Popis produktu

Extrémně výkonný a odolný, za rozumnou cenu. Díky modulární konstrukci skútru WhiteShark Tini můžete snadno připojit dva skútry k sobě a zdvojnásobit tak výkon a zábavu. WhiteShark Tini ideální pro celou rodinu.

Výkonné klouzání vodou

Díky dvěma rychlostním stupňům může jet rychlostí až 2 m/s a na jedno nabití vydrží až 45 minut. Díky režimu s jednou nebo dvěma vrtulemi stačí stisknout spoušť a můžete vyrazit!

Všestranný a uživatelsky přívětivý

WhiteShark Tini lze přizpůsobit podle vašich potřeb. Ať už jste levák, nebo pravák, můžete snadno vyměnit ovládací rukojeti podle svých preferencí. Stejně jako je snadné ji přizpůsobit, je také snadné ji rozebrat. Rozhodně se nemusíte potit kvůli maličkostem.

Zábava pro celou rodinu

WhiteShark Tini je ideálním společníkem na den strávený na pláži nebo u bazénu na zahradě. Je vybaven bezdrátovým ovladačem, který se snadno používá a který stačí stisknout a vyrazit. WhiteShark Tini si mohou užívat vodní nadšenci všech věkových kategorií.

Pořizování úžasných podvodních záběrů

Zdokumentujte každý okamžik. WhiteShark Tini je kompatibilní s akčními kamerami i chytrými telefony pomocí držáku pro akční kamery. Nezapomeňte zachytit každý ponor, aby si ho mohla vychutnat vaše rodina a přátelé.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce SUBLUE
UCPS kód 2315351
UPC kód (EAN) 6971672630304
Pozice v kategorii 5. (v Podvodní skůtry)
Pozice v kategorii 1317. (v Sport a turistika)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.