Těsnící páska pod kontralatě - Profesionální těsnění kontralatě s těsnící páskou 20 bm

Značka: prodejce neuvedl

Těsnící páska pod kontralatě - Profesionální těsnění kontralatě s těsnící páskou 20 bm

Popis produktu

Tato těsnící páska je navržena speciálně pro střešní konstrukce a má za úkol zamezit pronikání vlhkosti mezi kontralatí a střešní fólií do střešní konstrukce. Je vyrobena z polyetylénové pěny se strukturou uzavřených buněk a je pokryta lepidlem na bázi akrylátové disperze. Tato kombinace materiálů jí dodává pružnost, díky které je schopna vyrovnat nerovnosti kontralatě namontované na střešní membránu.

Tato páska je oblíbená při stavbě střechy, kde se používá jako těsnění v místech instalace střešní fólie nebo membrány na střešní konstrukci. Přilepuje se pod kontralatě a vyrovnává jejich nerovnosti. Tímto způsobem se zajišťuje dokonalé utěsnění všech míst na střešní fólii, kterými prochází pokrývačské spony nebo hřebíky, a odstraňuje se tak riziko průniku vody a vlhkosti ke krokvím a do tepelné izolace.

Těsnící páska je odolná vůči UV záření a vodotěsná. Může být použita ve všech typech střešních konstrukcí a je k dispozici v antracitové barvě. V balení je 20 metrů této pásky, což je dostatečná délka pro pokrytí potřebné plochy. Tato páska je bez rozpouštědel, což znamená, že neobsahuje žádné chemikálie, které by mohly být škodlivé pro zdraví nebo životní prostředí.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce prodejce neuvedl
UCPS kód 5843467
Pozice v kategorii 27. (v Střešní krytiny)
Pozice v kategorii 41536. (v Dům a zahrada)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.