TIENS Beauty Duo, 30 kapslí

Značka: TIENS

TIENS Beauty Duo, 30 kapslí

Popis produktu

Doplněk stravy s pupalkovým olejem, práškem chlorelly, jako je vitamín C, vitamín E, vitamín B6, biotin a minerály jako zinek a měď. 

TIENS Beauty Duo je kombinací čínského bylinářství, vědy, jedinečného know-how a patentovaných technologií. Unikátní kombinace vitamínů, stopových prvků, extraktu ze zeleného čaje a pupalkového oleje má nejen pozitivní vliv na náš vzhled, ale také chrání naše buňky před oxidačním stresem

Krásná kůže je znakem zdraví a pohody.

Pupalkový olej je hlavní složkou produktu. Složka je ceněna pro svůj esenciální olej, bohatý na kyselinu gama-linolenovou (GLA), mastnou kyselinu Omega-6. Obě tyto kyseliny jsou nezbytné pro správné fungování našeho těla.

Tuky obsažené v potravinách jsou nejkoncentrovanějším zdrojem nejen energie, ale také vitamínů rozpustných v tucích (A, D, E, K) a polynenasycených mastných kyselin (PFA). Tyto kyseliny exogenní mastné kyseliny jsou takzvané esenciální mastné kyseliny, protože je nelze syntetizovat v lidském organismu, ale je třeba je do něj dodávat s jídlem, na rozdíl od endogenních endogenních kyselin.

GLA se přirozeně vyskytuje ve frakci mastných kyselin některých rostlinných olejů. Patří sem pupalkový olej (EPO), brutnákový olej, černý černý rybíz a konopný olej. GLA je přítomna v EPO v koncentraci 8-15 % z celkového množství mastných kyselin; v oleji ze brutnáku lékařského je přítomen v 18–25 %a v oleji ze semen černého rybízu 12–18 %.

V některých houbách se GLA nachází také v malém množství. V lidském těle Je produkován v minimálním množství v lidském těle a je tvořen jako koncový metabolit z kyseliny linolenové enzymy, jako je delta-5 a delta-6 desaturase (obr. 2). Ačkoli GLA patří mezi EFA, často se nazývá podmíněně esenciální kyselina. Tato nepostradatelnost se objevuje, když v organismu klesá aktivita enzymu delta-6-desaturázy.

Tvorba GLA nezávisí pouze na přítomnosti enzymů. Urychlit ho může také zinek, vitamíny B3, B6, C a E a hořčík. Je však inhibováno vnějšími faktory, jako je věk, pití kávy a alkoholu, snížené hladiny inzulínu inzulín, konzumace nasycených trans-mastných kyselin a potravin jednoduché cukry (glukóza, fruktóza) v nadměrném množství, nízkotučné diety, nedostatek bílkovin ve stravě , hypotyreóza a zvýšené hladiny glukokortikoidů. Je proto velmi důležité doplnit stravu o nezbytné živiny.

Omega-6 mastné kyseliny (také nazývané n-6 nebo ω-6 mastné kyseliny)-nenasycené mastné kyseliny, jejichž poslední dvojná vazba se nachází na šestém atomu uhlíku od konce uhlovodíkového řetězce. Ve formě acylglycerolů jsou obsaženy v tucích. Omega-6 mastné kyseliny patří do skupiny esenciálních nenasycených mastných kyselin (EFA), což znamená, že nejsou produkovány lidským organismem, přestože jsou nezbytné pro jeho správné fungování a musí být přijímány z potravy.

Řasy chlorella jsou bohatým zdrojem vitamínů a stopových prvků. Dodává tělu vitamíny B a vitamíny A, C a E, aminokyseliny, chlorofyl, omega-3 mastné kyseliny a nukleové kyseliny. Obsahuje také mnoho minerálů – železo, vápník, draslík, hořčík, zinek, mangan, fosfor, selen a jód. Chlorella má díky vysokému obsahu antioxidantů antioxidační vlastnosti.

Výživa pokožky a buněk těla antioxidanty v zeleném čaji, zejména katechiny a EGCG (epigallocatechin gallate, což je nejhojnější katechinová sloučenina v čaji a jeden z nejsilnějších přírodních antioxidantů).

Antioxidační výživa probíhá společně s vitamíny a minerály v produktu, tj. Vitamínem E vitamínem C, biotinem, vitamínem B6, zinkem a mědí.

Čistý obsah: 18,66 g (30 kapslí x 620 mg).

Ingredience: olej ze semen pupalky dvouleté (Oenother abiennis L.) (9%GLA); obal kapsle: hydroxypropyl-methylcelulóza; Chlorella v prášku (Chlorellavulgaris); kyselina L-askorbová; DL-alfa-tokoferol; oxid zinečnatý; protispékavá činidla: horečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý; extrakt z listů zelené ho čaje (Camelliasinensis (40%polyfenolů); glukonát měďnatý; barviva kapslí: oxidt titaničitý, měďnaté komplexy chlorofylů a chlorofylinů; hydrochlorid pyridoxinu;D-biot.

Složky obsažené v přípravku:

  • Vitamín C přispívá k regeneraci redukované formy vitaminu E
  • Vitamín C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže, zubů, energetického metabolismu,
  • Vitamín C, E, měď a zinek přispívají k ochraně buněk před oxidačním stresem,
  • Vitamin C přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání,
  • Zinek a biotin přispívají k normálnímu metabolismu makroživin,
  • Zinek přispívá k normálnímu metabolismu mastných kyselin,
  • Zinek přispívá k normálnímu metabolismu vitaminu A,
  • Zinek přispívá k normální syntéze bílkovin,
  • Zinek přispívá k udržení normálního stavu kostí, vlasů, nehtů a pokožky,
  • Zinek hraje roli v procesu dělení buněk,
  • Vitamín B6 přispívá k normálnímu metabolismu glykogenu,
  • Vitamín B6 přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání,
  • Vitamín B6 přispívá k regulaci hormonální aktivity,
  • Měď přispívá k normální pigmentaci vlasů a pokožky,
  • Biotin přispívá k udržení normálních vlasů a pokožky.

 

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 3,0 cm
Šířka zabaleného produktu 7,5 cm
Délka zabaleného produktu 13,0 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,04 kg
Výrobce TIENS
UCPS kód 3650805
UPC kód (EAN) 5060648930102
Pozice v kategorii 368. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 3259. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.