TIENS Multifunkční přístroj na masáž hlavy

Značka: TIENS

TIENS Multifunkční přístroj na masáž hlavy

Popis produktu

TIENS Multifunkční přístroj na masáž hlavy je nejlepším spojením tradiční čínské medicíny a patentované moderní špičkové technologie, která otevírá nové cesty v oblasti lidského zdraví. Jedná se o integrovanou wellness pomůcku, která vyvažuje krevní oběh a poskytuje laserovou terapii a vibrační masáž díky vyspělému mono-čipovému řídicímu systému.

TIENS Multifunkční přístroj na masáž hlavy je navržený jako inteligentní jednočipový mikroprocesor, který udržuje naše zdraví v rovnováze tím, že upravuje tělesnou bioelektrickou aktivitu a vrací k normálu výkyvy hodnot elektrického potenciálu. Zároveň dokáže pomocí laserového záření stimulovat buňky v těle k chemické reakci, která vede k biologickému posílení. Vibrační masáž poskytuje příjemný pocit pohody a upravuje elektrický potenciál hlavy, zmírňuje přepracování mozku a zlepšuje paměť.

Regulace bioelektřiny TIENS Multifunkční přístroj na masáž hlavy umí bezpečně, rychle a snadno vracet hodnoty elektrického potenciálu k normálu. Princip fungování TIENS Multifunkčního přístroje na masáž hlavy spočívá v úpravě elektropotenciálu poškozených buněk bioelektrickou cestou, neboli v úpravě bioelektrické rovnováhy našeho těla. Regulace průtoku krve Prováděním pohybů jako při česání přístroj reguluje hodnotu elektrického potenciálu buněk a případné abnormální hodnoty vrací do normálu. Díky speciálnímu vestavěnému okruhu schopnému aktivovat uzavřený systém lidského těla ve smyslu zvětšení jeho negativního náboje rychle reguluje nevyrovnaný potenciál a vrací jej do normálního stavu. TIENS Multifunkční přístroj na masáž hlavy vyrovnává nejenom průtok krve, ale také zprůchodňuje meridiány, vyrovnává jin a jang a tím zvyšuje celkový pocit pohody. Stimulace laserem TIENS Multifunkční přístroj na masáž hlavy pracuje s laserem nízké intenzity (vlnová délka 650 nanometrů, výkon 5 miliwatt) s mnohými pozitivními biologickými účinky, které stimulují buňky těla, podporují v nich chemické reakce a zlepšují přirozenou obranyschopnost organismu.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 9,0 cm
Šířka zabaleného produktu 15,0 cm
Délka zabaleného produktu 15,0 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,57 kg
Výrobce Shenzhen Breo Technology Co., Ltd.
UCPS kód 3704553
UPC kód (EAN) 6937181611968
Pozice v kategorii 52. (v Masážní přístroje)
Pozice v kategorii 3240. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.