Úložný box na hračky s hrací podložkou

Značka: Bubnovi

Novinka
Úložný box na hračky s hrací podložkou
  • Velký úložný box s integrovanou hrací podložkou, na kterou se vejde až 5 dětí současně. Objem boxu je 24 l. S boxem ušetříte čas při úklidu hraček.
  • Už nebudete stoupat na kostičky zatoulané po podlaze.
  • Perfektní jako dárek.
  • Přenosný box na hračky s hrací podložkou si můžete vzít kamkoliv na výlet, nebo k prarodičům i kamarádům.
  • Úklid hraček trvá jen vteřinu a vy máte více času pro sebe. Navíc úklid hraček s tímto boxem bude zábava i pro vaše děti.
  • Více

Popis produktu

VELIKOST: XL úložný box na hračky měří 40 cm na výšku, 30 cm v průměru a šířka podložky je 148 cm.

 

MULTIFUNKČNÍ BOX NA SKLADOVÁNÍ HRAČEK S HRACÍ PODLOŽKOU: Děti si rády hrají s hračkami. Děti mají rády svůj vlastní hrací prostor. Děti si také rády nosí hračky ven, ke svým přátelům, na výlety, anebo k prarodičům. Díky XL úložnému boxu s hrací podložkou ušetříte váš čas. Vezměte box s sebou na všechna svá oblíbená místa a užijte si čas společně se svými dětmi - zatímco si vaše děti hrají na hrací podložce, vy si užíváte chvíle klidu. Box je vhodný do interiéru i exteriéru.

 

ÚKLID HRAČEK TRVÁ DÍKY BOXU JEN PÁR VTEŘIN: Stále se obáváte, že hračky vašich dětí jsou všude? XL úložný box na hračky vám pomůže! Díky boxu budete mít hračky pod dohledem! Už nebudete věnovat tolik času hledáním hraček rozházeným po podlaze v celém vašem bytě, nebo domě. Úložný box na hračky má integrovanou šňůrku, za kterou stačí zatáhnout a hračky se během pár vteřin uklidí do boxu. Velmi doporučujeme!

 

KVALITNÍ MATERIÁL: XL úložný box na ukládání hraček s hrací podložkou je vyroben z vysoce kvalitní oxfordské tkaniny a polyesteru. Díky precizní výrobě a pozornosti k detailům je úložný box robustní. Rukojeti (popruhy) jsou odolné při přenášení boxu. Velmi dobře se udržuje.

 

PERFEKTNÍ TAKÉ JAKO DÁREK: XL úložný box zároveň pomáhá dětem vytvořit si dobrý zvyk uklízení hraček a rozvíjí tak praktické a organizační schopnosti vašich dětí. XL úložný box na hračky s hrací podložkou je dokonalým dárkem pro vaše přátele i rodinu.

 

VIDEO: Pro zobrazení videa, klikněte zde

 

 

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška 40,0 cm
Výška zabaleného produktu 10,0 cm
Šířka 30,0 cm
Šířka zabaleného produktu 30,0 cm
Délka zabaleného produktu 30,0 cm
Průměr 148,0 cm
Hmotnost 0,50 kg
Hmotnost zabaleného produktu 0,50 kg
Výrobce Bubnovi
UCPS kód 2056458
UPC kód (EAN) 8594203770034
Pozice v kategorii 1. (v Dětský nábytek)
Pozice v kategorii 3985. (v Hračky, papírnictví a modelářství)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.