Velká luxusní kožená hladká černá business taška do ruky Gregorio 02 černá, kůže

Značka: prodejce neuvedl

Velká luxusní kožená hladká černá business taška do ruky Gregorio 02 černá, kůže

Popis produktu

Luxus a kvalita na pohled i na dotek, to je velká kožená značková business taška do ruky Buffalo Wild v nádherné černé barvě. Povrch je hladký, lehce měkký, z kůže dýchá pevnost a kvalita.
 
Na čelní straně tašky je vyraženo logo Gregorio.
 
Hlavní část se uzavírá na zip, se dvěma jezdci,. Vnitřní prostror je nedělený a je zde tak dostatečný prostor na dokumenty o formátu A4, případně místo na notebook o velikosti až 38 x 29 cm.
 
Na přední vnitřní části jsou v podšívce dvě otevřené kapsy. Na zadní vnitřní stěně tašky je v podšívce velké zipová kapsa, před níž je vytvořena další velká otevřena kapsa.
 
Tmavězlaté aplikace.
 
Taška je opatřena dvěma do ruky skvěle padnoucími uchy o výšce cca. 10 cm a součástí je dlouhý popruh o délce 140 cm pro nošení aktovky na rameni.

Barvy: černá
Záruka: 24 měsíců
 
Barva odpovídá hlavní fotce u zboží, ostatní fotografie v galerii jsou ilustrační a zobrazují přesné uspořádání pánské tašky, nikoliv její barvu.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Gregorio
UCPS kód 1420053
Pozice v kategorii 34. (v Tašky a aktovky)
Pozice v kategorii 19744. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.