VERBATIM Store 'n' Go PinStripe 16GB USB 2.0 černá

Značka: prodejce neuvedl

VERBATIM Store 'n' Go PinStripe 16GB USB 2.0 černá

Popis produktu

Jelikož je porty USB vybaven téměř každý počítač a již jsou jimi vybavena také auta, přehrávače disků DVD a multimediální přehrávače, televizory, fotorámečky a další zařízení, jednotky USB jsou v současnosti považovány za důležité příslušenství.

Jednotka Store 'n' Go PinStripe USB od společnosti Verbatim disponuje funkcí vysunutí a zasunutí konektoru USB, který je tak chráněn, pokud není používán, a nepotřebuje samostatný kryt, který se snadno ztrácí. Každá jednotka PinStripe USB je dodávána se zkušební verzí softwaru pro ochranu pomocí hesla od společnosti EasyLock™.

Jednotka PinStripe USB je lehká, její kryt je opatřen proužkovaným designem a je k dispozici v různých barvách a s různými funkcemi.* Jedná se o perfektní řešení úložiště pro každého.

* Je k dispozici v kapacitě od 2 do 32 GB (pouze černá) a v pěti zářivých kovových barvách: slunečně žlutá, eukalyptově zelená, jasně růžová, karibská modř a sopečně oranžová (všechny 4GB).

Císlo soucásti: 49063
Kapacita: 16GB
Minimální rychlost čtení: 10 MB/s
Minimální rychlost zápisu: 4 MB/s
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Verbatim
UCPS kód 45735
UPC kód (EAN) 0023942490630
Pozice v kategorii 2. (v Flash disky)
Pozice v kategorii 19963. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.