WINNING ENERGY

Značka: JAWINNER

Novinka
WINNING ENERGY
  • KOFEINOVÉ ŽVÝKAČKY
  • VÝKON - VYTRVALOST - SÍLU
  • PŘED KAŽDÝM TRÉNINKEM
  • PRO MAXIMÁLNÍ EFEKTIVITU
  • Více

Popis produktu

Potřebujete se nabít energií a zdolat své fyzické i mentální cíle? V tom případě nemusíte hned sahat po šálku své oblíbené kávy. Vaši sílu i soustředěnost podpoří naše kofeinové žvýkačky Winning Energy!

 

Jedna žvýkačka obsahuje 80 mg kofeinu, což je srovnatelné množství s klasickou plechovkou Red Bullu. Nástup efektu je však mnohem rychlejší. Obsažený kofein se totiž absorbuje skrze sliznice v ústech – jeho účinky tedy začnete pociťovat během pár minut. Žvýkačky jsou navíc mnohem praktičtější, můžete je totiž kdykoliv vytáhnout z kapsy a prostě začít žvýkat. Jedno balení jich obsahuje 60.

Váš fyzický výkon díky nim vzroste na maximum – spousta jejich uživatelů je tedy používá před cvičením.

Navíc neobsahují žádný cukr. Kromě kofeinu však vašemu tělu dodají například také látku zvanou taurin. Jedná se o aminokyselinu, která podporuje efekt kofeinu a balancuje hladiny elektrolytů v těle, čímž jej udržuje v optimální kondici. Podpůrným efektem disponuje také obsažená guarana, amazonská rostlina, která je oblíbená například u studentů, kteří potřebují posílit svůj mentální výkon.

Chuť žvýkaček je lehce nahořklá, při pravidelném užívání si ale na jejich chuťový profil snadno zvyknete a hořkosti už si ani nevšimnete.

Pro dospělého člověka jsou naprosto bezpečné, nic se však nemá přehánět. Doporučujeme nekonzumovat více než čtyři denně. Pokud toto doporučení nedodržíte, můžete se potýkat s klasickými vedlejšími účinky nadměrné konzumace kofeinu, mezi které patří například úzkost, nespavost, trávicí obtíže či zrychlený srdeční tep.

Žvýkačky s kofeinem a taurinem, se sladidly. Obsahuje kofein – není vhodné pro děti a těhotné ženy (4839 mg/ 100 g).

Jedna žvýkačka obsahuje 80 mg kofeinu, 20 mg extraktu z guarany a 20 mg taurinu.

Hmotnost: 100 g

Složení: Žvýkačková báze, sladidla: xylitol, mannitol; pitná voda, kofein, aroma, protispékavé látky: hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý; extrakt z guarany 1,2%, taurin 1,2 %, zahušťovadlo: arabská guma; barvivo: oxid titaničitý; lešticí látka: karnaubský vosk. Může obsahovat stopy sóji.

Nadměrná konzumace může vyvolávat projímavé účinky. Skladujte v suchu, chraňte před přímým slunečním zářením.

Zobrazit více

Parametry

počet ks v balení 60
obsah 150 ml
země původu Česká Republika
obsah balení žvýkačky
složení Složení: Žvýkačková báze, sladidla: xylitol, mannitol; pitná voda, kofein, aroma, protispékavé látky: hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý; extrakt z guarany 1,2%, taurin 1,2 %, zahušťovadlo: arabská guma; barvivo: oxid titaničitý; lešticí látka: karnaubský vosk. Může obsahovat stopy sóji. Nadměrná konzumace může vyvolávat projímavé účinky. Skladujte v suchu, chraňte před přímým slunečním zářením.
příchuť Mint / Máta
vůně Mint

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 10,0 cm
Šířka zabaleného produktu 15,0 cm
Délka zabaleného produktu 15,0 cm
Hmotnost 0,13 kg
Hmotnost zabaleného produktu 0,10 kg
Výrobce GP novum s.r.o.
UCPS kód 3209094
UPC kód (EAN) 8594200040048
Pozice v kategorii 24. (v Superfood a doplňky stravy)
Pozice v kategorii 926. (v Potraviny)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.