WoodWick Renew Cherry Blossom & Vanilla 368 g

Značka: prodejce neuvedl

WoodWick Renew Cherry Blossom & Vanilla 368 g

Popis produktu

WoodWick® ReNew Cherry Blossom & Vanilla je svíčka s okouzlující vůní, která kombinuje jemné tóny třešňových květů s sladkostí mandle, osvěžujícím pomerančovým olejem z upcyklovaných pomerančů a bohatou vanilkou z Madagaskaru. Třešňové květy přinášejí svěží a květinový nádech, zatímco mandle dodávají pocit tepla a pohodlí. Pomerančový olej přidává jemný nádech exotiky a vanilka z Madagaskaru přináší do vůně pocit luxusu a sofistikovanosti.


WoodWick® ReNew je jedinečná svíčka, která vytváří příjemnou vůni po dobu až 75 hodin. Zároveň splňuje požadavky na ekologickou odpovědnost. Je vyrobena z bio komponentů, včetně materiálů získaných z recyklace a upcyklace, a je obohacena o přírodní esenciální oleje. Dřevěný knot při hoření vydává jemný zvuk praskání. Svíčka je smíchána ze sójového a kokosového vosku bez přídavku barviv a je umístěna v nádobě vyrobené z 55 % recyklovaného skla. Korkový uzávěr pochází z odpovědně vypěstovaných stromů.


Hlava: kokos, broskev, pomeranč, jablko, červené ovoceSrdce: ovesné mléko, levandule, jasmín, třešňový květ, růžeZáklad: cedrové dřevo, mandle, tonkové boby, santalové dřevo, ambra, esence z vanilky

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Woodwick
UCPS kód 5632416
UPC kód (EAN) 5038581148410
Pozice v kategorii 316. (v Svíčky)
Pozice v kategorii 2581. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.