Yankee Candle vonná svíčka Classic ve skle střední Calamansi Cocktail Žlutá

Značka: prodejce neuvedl

Yankee Candle vonná svíčka Classic ve skle střední Calamansi Cocktail Žlutá

Popis produktu

Svíčka Yankee Candle Calamansi Cocktail je jako ztělesnění dokonalého letního dne. Představte si, že sedíte ve svém oblíbeném stinném koutě zahrady, kde se mísí vůně květů a čerstvé trávy. Tato svíčka otevírá svůj aromatický příběh s nádechem exotického kalamondinu, což je unikátní citrusové ovoce, které připomíná kombinaci mandarinky a kumquatu. Jeho osvěžující, mírně trpká vůně se snoubí s jemnými tóny sladkých citrusů, přinášející pocit klidu a relaxace. Když se svíčka rozsvítí, její jemné plameny vytváří atmosféru poklidného letního večera, zatímco vůně naplňuje prostor a vytváří pocit tepla a pohody. Yankee Candle Calamansi Cocktail je ideální pro ty, kteří milují svěží a povzbuzující vůně.


Doba hoření této svíčky je až 75 hodin. Umístěna v klasické skleněné dóze s víčkem pro uchování vůně; odnímatelná etiketa pro čistý design. Knot ze 100 % přírodních bavlněných vláken je ručně narovnaný pro čisté a rovnoměrné hoření.


Hlava: citrónová kůra, kumquatSrdce: pepř, zelená mandarinka, grapefruitZáklad: lístky pačuli, bílý cedr

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Yankee Candle
UCPS kód 5635291
UPC kód (EAN) 5038581091617
Pozice v kategorii 323. (v Svíčky)
Pozice v kategorii 2624. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.