Yankee Candle vonná svíčka Classic ve skle střední Sweet Plum Sake 411 g Růžová

Značka: prodejce neuvedl

Yankee Candle vonná svíčka Classic ve skle střední Sweet Plum Sake 411 g Růžová

Popis produktu

Závěr dne nikdy nebyl tak sladký jako s vůní Yankee Candle Sweet Plum Sake. Představte si, že závěr dne slavíte s rodinou a přáteli, když si vychutnáváte skleničku lahodného saké. Tato svíčka vás přenesou do této chvíle pohody a radosti. Její delikátní vůně sladkých švestek je harmonicky doplněna lákavou kombinací malin a rýžového vína. Jakmile zapálíte tuto svíčku, vaše smysly budou naplněny tímto jedinečným zážitkem, který zahřeje vaše srdce a naplní váš domov osvěžující sladkostí. Uvolněte se, relaxujte a nechte se unést do světa, kde je každý okamžik slavnostní a plný radosti. Výjimečná vůně Sweet Plum Sake je jako malý luxusní únik, který si můžete dopřát kdykoliv, ať už chcete oslavit nebo si jednoduše užít chvíle klidu.











Doba hoření této svíčky je až 75 hodin. Umístěna v klasické skleněné dóze s víčkem pro uchování vůně. Knot ze 100 % přírodních bavlněných vláken je ručně narovnaný pro čisté a rovnoměrné hoření.

 










Hlava: citron, jablko, malina, zeleň, japonská švestkaSrdce: červený rybíz, mango, černý fík, sake, rýžové vínoZáklad: vanilka, kokos, červené víno

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Yankee Candle
UCPS kód 5635301
UPC kód (EAN) 5038581134369
Pozice v kategorii 332. (v Svíčky)
Pozice v kategorii 2628. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.