Zelený jíl s 11 esenciálnymi olejmi 100 ml

Značka: Natura House

Novinka
Zelený jíl s 11 esenciálnymi olejmi 100 ml

Popis produktu

Aktivní zelený jíl je 100% přírodní produkt, který se těží v nekontaminované oblasti na jižním pobřeží Sicílie z velkých hlubin, suší se přirozeně na slunci, čímž do sebe vstřebává hřejivou sluneční energii. Následně se mele na velmi jemný prášek prvotřídní kvality a sterilizuje se horkým vzduchem.

Zelený jíl tvoří jílové minerály, které mají unikátní absorbční, regenerační, detoxikační a čistící účinky.

 

Zelený jíl NATURA HOUSE je připraven k zevnímu použití jako zelený krém, lesklý, hladký a lehce roztíratelný. Je obohacený o 11 esenciálních olejů (rozmarýn, eukalyptus, máta, anýz, citronella, cajeput, borovice, tymián, jalovec, cypřiš a niaouli), které při dotyku s pokožkou ve vás vyvolají velmi

příjemný pocit tělesné i duševní pohody.

 

Takto zpracovaný jíl má široké kosmetické a terapeutické využití.

Ve formě tělových masek, obkladů a zábalů účinně působí proti volným radikálům a stárnutí, regeneruje, zpevňuje a harmonizuje pokožku. Rozjasňuje a tonizuje ji, působí jako skvělý přírodní peeling, formuje postavu a zpevňuje poprsí, působí proti celulitidě, zlepšuje pružnost pokožky a pomáhá redukovat strie.

 

Zanechá pokožku hladkou a sametovou jemnou.

 

Zelený jíl uvolňuje svalové napětí a přehřívá při revmatismu, svalových křečích, poúrazových stavech a bolestech křížů. Stimuluje krevní oběh a proto se může použít také na obklady při křečových žilách a k relaxaci po sportovních aktivitách.

 

POUŽITÍ: Zelený jíl můžete použít jako tělovou masku nebo jako zábal a obklad. Naneste přiměřené množství zeleného jílu na postiženou část těla (mimo tváře). Nechte ho působit potřebný čas (15 – 30 min.) dokud není zcela suchý, poté jej odstraňte vlažnou vodou.

 

BEZ: parafínů, glykolů, PEG/PPG, parabenů

 

98,5% ingrediencí přírodního původu

 

DERMATOLOGICKY TESTOVANÝ 

 

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 20,0 cm
Šířka zabaleného produktu 3,5 cm
Délka zabaleného produktu 6,0 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,17 kg
Výrobce Natura House Italy
UCPS kód 3523398
UPC kód (EAN) 8000921303046
Pozice v kategorii 1. (v Peelingy)
Pozice v kategorii 2877. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.