Jírovec krém 75 ml

Značka: Natura House

Novinka
Jírovec krém 75 ml

Popis produktu

JÍROVEC KRÉM velmi jemný, neparfemovaný bylinný krém s vysokým obsahem extraktu z jírovce maďalu a komplexem aktivních přírodních látek, které mají příznivé účinky při onemocněních a problémech jako: žilní nedostatečnost, zánět cév, pocit unavených nohou, křečové žíly, otoky, hematomy, celulitida, hemoroidy.

Krém je vhodný pro každodenní péči o citlivou pokožku při léčbě příznaků poruch krevního oběhu. Podporuje periferní krevní oběh, zpevňuje cévní stěny, zmenšuje otoky a omezuje jejich tvorbu, zmírňuje pocit těžkých nohou, působí protizánětlivě a snižuje propustnost žilních stěn.

Vitamíny C a E přispívají k ochraně pokožky před působením volných radikálů a před oxidačním stresem. Příznivě působí na její vitalitu a regeneraci. Krém neobsahuje minerální oleje ani parafin, velmi rychle se vstřebává.

 

POUŽITÍ:

Naneste tenkou vrstvu krému na čistou pokožku jednou až dvakrát denně a vmasírujte ho až do úplného vstřebání. POUZE NA VNĚJŠÍ POUŽITÍ.

 

Hlavní aktivní složky: 10% extrakt z jírovce maďalu, hydratační a výživný komplex (rostlinný olej, pšeničný protein, včelí vosk, přírodní hydratační faktor – rostlinný glycerin, kyselina mléčná, panthenol (Provitamin B5), vitamin C, vitamin E.

 

99% ingrediencí přírodního původu

 

DERMATOLOGICKY TESTOVÁNO

 

Neobsahuje: minerální oleje, PEG, PPG, parafiny, silikony, parabeny, parfémy, barviva.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 16,5 cm
Šířka zabaleného produktu 2,5 cm
Délka zabaleného produktu 5,0 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,10 kg
Výrobce Natura House Italy
UCPS kód 3523374
UPC kód (EAN) 8000921304128
Pozice v kategorii 1. (v Krémy na nohy)
Pozice v kategorii 2877. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.